Toernooi

Voor wie? Voor iedereen met een Upward hart, jong en oud. Meedoen kan als familie. Dus met vader, moeder, broers en zussen. Maar natuurlijk zijn ook ooms, tantes, neven en nichten welkom. Of friends turned into family. Dus ook als vriendenteam kun je meedoen. Uiteraard hoeven niet alle teamleden lid te zijn van Upward. 

We spelen het toernooi op halve velden, 8 tegen 8. Wedstrijden duren 20 minuten. Er is geen keep en je mag niet hoog spelen en alleen pushen op het goal. Tijdens het spelen is dragen van een hockeybitje en sportschoenen verplicht, scheenbeschermers zijn gewenst. Ieder team moet zorgen voor een scheidsrechter tijdens de wedstrijden

Er is geen maximum limiet op het aantal teamleden, dus je kunt doorwisselen als je wilt. Wel dient een team uit minimaal 8 spelers te bestaan.

Afhankelijk van de inschrijvingen is er onderscheid tussen: recreatief en fanatiek. Maar ook tussen: jong en oud. De drie poules waaraan je als team kunt deelnemen zijn 1) Familie & Friends (recreatief), 2) Adults only (fanatiek), 3) de Jeugd van Tegenwoordig (fanatiek).

Kosten: EUR 100 per team. Bij meer dan 8 spelers komen er per speler Eur 12,50 / Eur 8,00 extra BBQ-kosten bij, afhankelijk of het om kinderen (<12 jaar) of volwassenen gaat.  

In deze prijs zijn inbegrepen: koffie/thee bij de ontvangst, een borrelmand voor het hele team incl bitterballen, de Boogie BBQ, en aanmaak limonade de hele dag door. Met dieetwensen of voedsel allergieën kan rekening worden gehouden, maar geef ze wel alsjeblieft van te voren door. 

Voor de kinderen zijn er de hele dag rand activiteiten geregeld, zoals springkussen, shout out competitie, hockey vaardigheid, en nog veel meer.

Het programma: 

13.00 uur – inloop / registratie

13.30 uur – Gezamenlijke warming up, onder begeleiding van Healthclub Heijenoord

13.45 uur – start wedstrijden. 

16.30 uur – uitreiking borrelmanden

17.30 uur – finale rondes

18.30 uur – start BBQ en Boogie Wonderland Danceparty…de laatste op de dansvloer doet het licht en de muziek uit.